Overwegingen om te weten over Airfast compressor

Een Bradnailer is een apparaat het met name is ingezet voor verscheidene afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads met een kleine kop.

SchroevenBit houdersGipsplaat bitsSchroevendraaier bit setsCr-V bitsGouden bitsDiamant bitsSoksleutel bits

Acties & Aanbiedingen Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte met onze acties en aanbiedingen.

Dryfast kan zijn een Nederlands beurs het zichzelf specialiseerd in bouwdrogers, ontvochtigers, ventilatoren, meetapparatuur en kachels. Binnen een Benelux kan zijn het merk intussen marktleider en daarom ons begrip.Dryfast machines ogen vertrouwd om de prima capaciteit en betrouwbaarheid.

BorenKernborenSDS-Plus beitelsSDS-Max beitels3-4" 6-hoekige beitelsBosch beitelsKango beitelSDS-Plus setsSDS-Plus borenSDS-Max borenBeton borenMultifunctionele borenTegel en glas borenMengstavenHHS boor bitsTitanium HSS borenKobalt borenZware metaalborenBoor setsTrappenboren en conische plaatborenVerzink BorenHoutborenSchrijnwerk en reparatieSchrijnwerk accessoiresSpeedborenSlangenborenForstnerborenSpankoppenSDS adapterBoor accessoires

Schroefapparatuur Schroefapparatuur Ons assortiment Schroefapparatuur bestaat uit apparaten die schroeven verwerken op lucht, accu en elektriciteit. De schroefmachines op lucht verwerken schroeven op rol, een overige schroefapparatuur verwerkt schroeven op band.

Het gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) vervaardigd het geoorloofd de compressor regelrecht te plaatsen op een plek daar waar u dan ook aan het werk bent, zonder de gehoor te belasten.

Accessoires slijpmachinesFlenzen en sluitmoerenHandgrepenSpantangenStationair inrichtingStoffiltersTandwielhuisafdekkapVellingkantsetVerloopringenBeschermkap slijpmachine

ToolMax is in 2005 opgericht en bezit zichzelf specialistisch in de levering van professioneel werktuigen via Het web. Via de jaren heen is ToolMax sterk gegroeid, zodat ToolMax onderwijl alang is verhuisd naar hoofdhaar vierde locatie. Die locatie heeft ook de beschikking aan ons afhaalbalie en servicedesk.

Pneumatisch gereedschapPneumatisch gereedschapPerslucht fittingenSpuitpistolenSpijkerpistolenNietjes en spijkers

Benodigdheden schroefmachines"Rapid" fixBitro houdersCardan koppelingDrill guidesFlexibelIndicatie hulzenMagnetischNeusstuk tbv schroefmachinesQuad driversReduceer adaptersSchroefgeleidersVerlengstukkenVerlengstukken en draaghaken

Bescherming en werkkledingReflecterende kledingOogbeschermingStofmaskersHoofdbeschermingGehoorbeschermingHandschoenenKledingVeiligiheids lijnen en hakenNoodhamerVeiligheidssetsKniebescherming

Naast bovenstaande keuzes zijn er nog een aantal zaken waar je op kunt letten bij dit kiezen van ons compressor. Zo kun jouw gluren tot dit aanzuigvermogen. Op welke manier hoger het aanzuigvermogen (in liters per minuut), hoe get more info sneller de tank zichzelf bijvult en zeker lucht beschikbaar stelt. Tevens bestaan daar veel zaken welke aanwijzen hoe krachtig een compressor is.

Heb jouw aanvullende vragen of wensen zijn jouw graag verdere raadgeving over compressors? De klantenservice staat 7 dagen per week voor jouw klaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over Airfast compressor”

Leave a Reply

Gravatar